Risotto Bellisimo

Bereidingstijd: 20-30 min

Ingredienten:

1 pak Risotto rijst Liter kippenbouilon 10 zongedroogde tomaatjes (op olie) 1 grote zak spinazie (Gewassen AH) Spekblokjes Pijnboompitjes Halve ui 2 teentjes knoflook Parmezaanse kaas

Bereiding:

Bak eerst de spekjes uit in een appart pannetje. Snijd de uitjes in blokjes en fruit deze samen met de geperste teentjes knoflook in een scheutje olie. Voeg de pijnboompitjes en de risotto toe en bak dit mee tot de korrels rijst glazig zien. Voeg een flinke scheut van de bouilon toe en voeg alsmede de (in stukjes gesneden) zongedroogde tomaat toe. Voeg ook de spekjes toe en zet het geheel op een zacht vuurtje. Wanneer de risotto al de bouilon opgezogen heeft voeg je weer een flinke scheut bouilon toe. Doe dit totdat je bouilon op is. Je risotto is na ongeveer 20 minuutjes klaar. Voeg nu beetje voor beetje de rauwe spinazie toe en roer dit er door heen, de spinazie slinkt dus er kan heel veel in! De risotto bellisimo kan geserveerd worden met wat parmesaanse kaas of zwarte peper.

klinkt lekker en heb ik ook gepikt van internet.

Ik ga t zeker maken